ventilerar

Jag vill bara skrika ut i luften och spraka och slåss. Ingen förstår mig och jag blir ständigt frustrerad. Sedan vill jag vaggas i någons famn och gråta ut alla tårar jag skrattar bort hela dagarna. Om folk bara visste...
Jag vill inte känna den hära oron och ångesten som tar över mig varje dag, jag vill vara frisk och glad.
Min själ gör så ont och tar så mycket stryk.
Det värsta är nog ensamheten. Jag är omringad av människor jag älskar och som älskar mig tillbaka men endå känner jag mig ensammast i världen.

Från skolan

Hello readers! Sitter i skolan och är allmänt glad faktist, har klarat det sista provet och rensat mitt skåp, så är klar att åka till sunny beach :d idag eller imorn så kommer vi få veta vart treans resa blir, spännande!

Knas på bloggen

Äntligen kommer jag in på bloggen igen! har varit något knas och mina iphoneinlägg har inte kommit upp än.. konstigt.. Hur som helst, idag har jag varit med min älskade pojke hela dagen. Så mysigt! Vi har varit ute, träffat lite människor, varit på kebaben och ätit sen kollat på SATC 2 hos mig och han gillade den ;)

Det är typ det.. ´Han gick hem för en halvtimma sen och jag ska sova, skola imorn och har prov dessutom och massa "ärenden" i skolan att göra..

Så god natt folket!


in case u have'nt noticed så är jag ljushårig.. kände för förändring från de mörka ett tag, saknar det när jag kollar på bilder så blir nog mörkhårig senast efter sommaren igen :P

Headache

God eftermiddag readers! Har vaknat halv fyra på eftermiddagen idag trots att jag lagt mig hyffsat tidigt igår. Sov med min älskade pojke som jag saknat så mycket! Kommer nog sakna ihjäl mig nu när jag åker iväg i en vecka.. Annars då, kom precis ut ur duschen, har grov huvudvärk och hoppas att det ska gå över snarast.. Uppar lite senare

Tillbaka!

Hej mina kära!
Nu känns det dags att få igång den hära bloggen igen, har saknat er som varit trogna och läst!
Behövde en paus från allt eftersom jag har mått väldigt dåligt på senaste tiden och mår inte toppen nu heller, men skolan är över för mig på tisdag för sen är det lång-ledigt och sedan flyger jag och min älskade Josef till Sunny beach. En toppenvecka ska det bli, oavsett om det regnar heeela veckan. Hoppas givetvis på sol och bad men jag menar att det gör inget ifall det skulle bli tråkigt väder för huvudsaken är att jag kommer iväg från allt..

Annars under den hära tysta tiden på bloggen har det för mesta varit shopping, vänner och kärleken som varit fokus för mig.. Familjen oxå såklart!
och så massa läkarbesök....

MEN nu börjar sommaren, jag har första resan bokad, sommarjobb och massa ledighet så jag ser ljust just nu :)

Ikväll ska jag chilla med mig själv. Ha satc marathon i mitt rum med den stooora tv:n som jag fått av min älskade :)
Sova tidigt, helt slut eftersom jag kom hem tidigt imorse från en kryssning och dag i Finland.

Jaja, Är tillbaka nu och hoppas att ni börjar läsa igen :)
puss mina små gurkor!



RSS 2.0