Gött mos

Idag har varit en helt chill och mysig dag :)
Började med att vakna vid nio och stressa för jag trodde jag försovit mig till skolan, men sen vakna jag till och insåg att det är lov, hähä. Låg och drog mig till halv tio och gick upp och duschade och fixade mig. Mötte min kära vän Josef och vi tog oss till Kista. Shoppade en del fiiiina saker, leggins (basic), underkläder, korsett/body, och tre tröjor, sen blev de food oxå. Gött mos! Det var mysigt att träffa Jossan. :)

Ikväll tänkte jag bara ta det lugnt. Tog en dusch när jag kom hem igen och nu sitter jag här, käkar middag, datar och kollar på tv. Ska se om något bra kommer eller kanske sätta på en film.


Osminkaad

Svar på kommentar

Anonym om Done:
Hejsan jag har två frågor :) 1. Vad annvänder du för matrial när du gör naglar på folk asså vad köper du dina gejer och har du riktiga nagel grejer osv som om man gör på salong? Och gör du på vem som helst om man bokar tid lr nått och isf hur mkt kostar det? :) 2. Vart köpte din mamma victoria secrets grejerna ifrån beställde eller vadå om du vet? :) jätte tacksam för svar!

Hejsan! :)
1. Jag använder mig av gele, och har salongtillbehören, (uv-lampa osv) Jag gör på vem som helst som vill eftersom jag tränar fortfarande, beroende på vad dom vill ha då avancerade saker (som handmålad nailart) kan jag inte göra ännu. Jag tar 100 kr för naglar, skulle inte ta något alls i betalt eftersom jag är så pass ny, men eftersom allt material kostar och behöver fylla på i "förrådet" så tar jag den summan, vilket jag tycker är rimligt då jag vet nybörjare som tar närmare 300 kr. Alla nagelgrejer fick jag i julklapp, men jag vet att man kan köpa paketpris på exempelvis tradera osv.
2. Victorias secret grejerna kommer från USA, och såvitt jag vet går det inte att köpa i Sverige (kan finnas på flygplatser osv) så ett tips är att köpa sig ett lager om man reser till USA eller ifall någon bekant reser dit.

Hoppas svaren duger :) Fråga gärna om det är något mer du undrar

Edit:
Min faster kommenterade här och VS grejer går att beställa på deras hemsida samt på Nordic feels. Så kolla där! :)

Ink

Här är min pappicholos nya tattoos! Jag diggar dom galet och längtar till jag ska göra mina nya. Jag är övertaggad, hihi!






Lördag kväll

Kom hem för en liten stund sen från min täti (faster), gjorde naglar på hennes kompis Sonja som skulle på fest. Hon körde på samma som mig fast lite kortare, vitt glitter.
Igår sov jag hos min bojke och kom hem idag strax innan jag åkte till tensta där min faster bor. Jobbigt att släpa på uv-lampan och alla tillbehör bara, hähä!

Här kommer en suddig bild på naglarna:

Done

Äntligen hemma! Projektet skickade vi in kl. 17.00 ganska så exakt, så kom hem för en liten stund sen. Tänkte käka middag snart (mammi gör tacos :D) sen tänkte jag duscha. Är hel död efter dagens skoldag så jag hoppas att jag blir lite piggare efter duschen då :) g Hörs sen puss

Plöggar

Hejsan mina gullvippor! Sitter i skolan och pluggar med det här nedrans projektet. Men snart är det äntligen lov!!! :) idag ska jag göra naglar på Sonja och sen träffa min babe tror jag. Hörs senare pöss

Nails

Halloj! Tänkte slänga in en bild på kvällens naglar jag gjort på min syster. Hon ville ha helt neutrala med en stjärnrand längs "smileyn". Ska ta en kvällsmacka och sen borsta gaddarna och sova. Håller på att slockna vilken sekund som helst!

Pöss

Projekt

Sitter i skolan och är effektiv :) kommer stanna ett tag i skolan och fortsätta med projektet

New nails

Har mått riktigt pissigt idag och velat lägga mig i sängen direkt när jag vaknade. Uscha på såna här dagar! Hoppas det är bättre imorn iaf :)

Passade på att göra nya naglar, för att fokusera på annat, blev inte så nöjd, vitt glitter är snyggare när man har vita tippar, men detta funkar iaf!


Victoria's secret

Worropp gyals and bwoys!
Nyss hemkommen från kylan, brrrrr!

Har fått en VS bodysplash med tillhörande creme ifrån min kära mommi, nawiii <3
Sen har jag även fått älskade jenkki tuggummin från min faster som kom hem från Finneland idag, älskar jenkki! Bara finnar som förstår sig på det där alltså ;)

Ska ta något att äta nu pöss!




Update later

Hemma från skolan, stressad! ska sätta igång att plugga dirr. Uppar senare ikväll Pöss

Måndag kväll

Hejsan hoppsan!
Gick hem till min babe efter skolan och har chillat där hela dagen lång. Vi tog en liten promenix med min doggie, men annars har vi bara halvsovit typ.
Kom hem för en liten stund sen och tänkte läsa lite i massagehäftet innan jag ska sussa. Börjar tio imorn istället för 8.20, SKÖNT!

God nattis <3


Från skolan

Sitter i skolan nu och är fortfarande fett glad idag!
Vaknade upp till ett fint sms och solen lyser, är tacksam för allt idag!
Ska dra och käka lunch om någon timma eller så, sen fortsätta med det hära afrikaprojektet -.-
Men det är okay, hähä!

Har inget vettigt att säga, men ville bara uppa er lite om läget.
Aight aight!

Göd mörgon

God mooorgon!
Jag har vaknat med humöret på topp!
Har bara två lektioner idag så jag slutar två, så när jag kommer hem tänkte jag eventuellt göra nya naglar på mig. Har äntligen tippar igen, som har varit slut i en månads tid.

Ska sminka mig nu och borsta mina gaddar, sen åka till skolan.

Pöss

God narre

Äntligen klar, mycket tidigare än vad jag trodde iaf :) Inte fullt nöjd, men har tid att ändra grejer imorn.

Ska ta en alvedon och sen sova. Orkar inte med skola imorn, men u gotta do what u gotta do!
Hörs imorn, god nattis! <3

Pluggeliplugg

Sitter och blir galen på detta projekt. Riktigt svårt att få ihop det, och jag måste få ihop det för har deadline till imorn. Fy farao på det!
Får förbereda mig för en ganska så sömnlös natt med andra ord.
Ska ta en dusch och fortsätta efter det tänkte jag.

Blev inga cheeseballz... Men blev en halv semla och donkenfood hähä. Så jag är nöjd och belåten ändå.


Har funderat en massa kring magdansen... Tråkigt nog ska jag inte fortsätta. Min kurs lades ner för de var så få som anmälde sig så det blev bara en lektion och dom flyttade över mig till en annan kurs som är mer avancerad och en annan stil av magdans, så jag tror jag ska ta tillbaka mina pengar. Tråkigt att jag skulle satsa gärnet, men jag är inte redo för en mer avancerad stil, och dessutom har jag paraknas och ska gadda mig strax + behöver kläder :P
ÅH! :( sorgliiiiigt! Jag ville så gärna fortsätta med dansen!!!! Får dansa hemma istället.

Jaja, nu pladdrar jag på så jag ska duscha så jag kommer in i pluggmoodet.


när jag "modellade" för Emelies fotoprojekt


Söndag

God morgon/kväll/osv!

Igår gick jag hem till min babe och chillade där hela dagen. Mot kvällen drog vi till hans bror i Husby och hälsade på lite släktingar, det var mkt 3vligt!
Sen åkte vi hemmåt, åt massa godis och kollade på Step up 3d med glajjor och hela köret. Riktiga muppar!
Vaknade vid ett, åt frulle sen har vi degat hela dagen. Kom hem alldeles precis och ska sätta igång att plugga samt äta, ska försöka tvinga Danyela att gå ner och köpa cheeseballz och cola, hähä. Möms!






Lördag morgon

God morgon!
Tog precis ut hunden och det är så fint väder ute, har vaknat på riktigt bra humör idag och vädret gjorde det ännu bättre :))
Tänkte starta denna lördag morgon men frulle och lite tv, hähä.

BTW, sandra i min klass ska göra en bloggdesign åt mig när hon har tid, AWESOMENESS! :D


Tänkte även locka mitt hår såhär idag, har sån tråkig hårdag ida' :P


Kyla

Hemma från kylan! Fy farao säger jag bara! Inte kul att stå vid vägkanten och vänta på en buss som är så seg och frysa, för att sedan gå av bussen efter två minuter och gå hem i sån stickande kyla att man inte kan andas. Jag vill ha värme nu!!!
Kom precis hem från Josef, vi chillade och drack te hähä..Myspys!
Skulle ta 22.19 bussen, men chaffören åkte precis framför näsan på mig..... VAD ÄR GREJEN MED BUSCHAFFÖRER?!? om man ser att någon springer till bussen och är precis framme, inte kör man förbi och ignorerar personen som står ute I DIMMA OCH KYLA!
Människor alltsåååå...
Hähä, nu får ni stå ut med min irritation, men jag fattar inte varför folk i det här landet är så kalla??

Jaja.. Kul att kylskåpet typ ekar och det finns inget gott att äta :( Har kännt sånt sug idag på cola och cheeseballz haha. Och pizza. Fatta vad gojjsigt det skulle va, fast nä, nu blire väl en torr knäckemacka eller nåt för att stilla hungern...


Endå en trevlig fredag måste jag säga :))


Gammal bild på mig och esco


New and fresh

Hejsan!

Tänkte börja skriva här nu, typ min 10:onde blogg ;)
Men slutade blogga på den senaste för ca en månad sen och varit ganska sugen på en ny, så de kliades i fingrarna och jag startade den här. Näjz med nytt!

Äntligen fredag! :D
Tanken var att jag skulle till min faster och göra naglar på Sonja, men pga förhinder så blev det inget, så jag vet inte vad som händer nu.. Får se, kvällen är ung ;)

Kom precis ut ur duschen så jag ska borsta igenom håret, annars står det åt alla håll när det torkar hähä.

Jaja, hoppas ni gillar nystarten!



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0